Om Studac | Studac

PRISVÄRD REDOVISNINGSBYRÅ

OM STUDAC

Om oss

Studac tog form i och med insikten och tron på att inlärda teoretiska kunskaper på universitet snabbt kunde bli praktiska kunskaper som kunde vara till nytta, i vårt fall inom redovisning. Konceptet möttes snabbt av entusiasm bland medstudenter och lokala företag och därmed hade startskottet gått för ett nytänkande företag inom redovisningsbranschen.

Det är vanligt att små till medelstora företag stöter på ekonomiska hinder när det gäller att bekosta traditionella redovisningstjänster. Detta medför att företagsägarna ofta behöver navigera i redovisningsdjungeln på egen hand, vilket inte sällan slutar upp med iögonfallande ersättningskrav från en traditionell redovisningsbyrå. Frustrationen många behöver genomlida kan självklart undvikas med hjälp av en tjänst som Studac.

Framtidens arbetskraft

Med vårt prisvärda alternativ för redovisningstjänster får företag tillgång till engagerade studenter med färdigheter och ambitioner inom just redovisning. Dessa studenter får i sin tur chansen att samla värdefull praktisk erfarenhet under ledning av erfarna konsulter i branschen. Detta är en fantastisk möjlighet för studenter att bygga sina CV:n, bidra på riktigt till svenskt näringsliv och förbereda sig för framtida yrkesroller inom ekonomisektorn.

Genom att knyta samman företag med studentkonsulter levererar Studac anpassade lösningar för varje enskilt företag samtidigt som studenterna får chansen att omsätta sina teoretiska kunskaper i praktisk erfarenhet. Det är en situation där alla parter gynnas.

Sedan starten har Studac växt och byggt upp ett omfattande nätverk av studenter. Organisationen erbjuder utbildning och utvecklingsmöjligheter för att säkerställa en tjänstekvalitet i paritet med etablerade redovisningsbyråer. Strävan är att ständigt utvecklas i takt med kundens behov och fortsätta erbjuda kostnadseffektiva redovisningstjänster av högsta kvalitet till marknadens bästa priser.

Arbetar man med många olika kunder och uppdragsgivare får man fantastisk hjälp med både fakturaadministration och överblick. Inte minst kan frilansare inom kultur och media har stor nytta av Studac.
Svante Helmbaek Tirén – Kulturskribent

Våra studentkonsulter

Studac erbjuder kostnadseffektiva redovisningstjänster till små och medelstora företag. Våra tjänster utförs av studenter som studerar ekonomi eller redovisning och som har fått och får handledning från erfarna studenter hos Studac samt redovisningskonsulter. Vårt team av studenter har en stark passion för ekonomi och entreprenörskap och vi ser det som en ära att få hjälpa företag att nå sina mål med oss.

pexels-mart-production-7718757

“Arbetet som studentkonsult på Studac har varit en fantastisk och berikande upplevelse för mig. Att få möjligheten att använda min utbildning och samtidigt hjälpa företag har varit otroligt meningsfullt. Studac har verkligen skapat en plattform där vi som studenter kan få handledning och hjälp från mer seniora redovisningskonsulter. De bryr sig verkligen om vårt välbefinnande och vår utveckling, vilket gör att jag känner mig trygg och motiverad i mitt arbete.

Jag ser fram emot att fortsätta växa och lära mig genom mina uppdrag med Studac.”

pexels-mart-production-7718821

“Det bästa med att arbeta på uppdrag av Studac är att jag får vara en del av kundernas tillväxt och se dem uppnå sina mål. Det är en otroligt givande känsla som motiverar mig till att fortsätta göra mitt bästa som studentkonsult.

Att vara en del av Studac har verkligen förändrat min syn på hur jag kan använda min utbildning och göra en positiv inverkan på näringslivet. Jag rekommenderar starkt Studac till alla studenter som vill få praktisk erfarenhet och ett starkare CV.”

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster eller för att begära en offert!

Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Studac och våra tjänster.

Karriär

Är du student och vill veta mer om att bli konsult hos Studac?

  • Få branschtips & nyheter inom ekonomi & företagsledning
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

I samarbete med

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.