Bli studentkonsult | Studac

Konsultuppdrag inom ekonomi

Bli studentkonsult

Vill du bli studentkonsult hos Studac?

Kickstarta din karriär som ekonomikonsult för svenska företagare!

Studac är den ultimata arbetsplatsen för dig som studerar ekonomi och är redo att ta dina första uppdrag på timbasis. Vi söker alltid drivna och ambitiösa studenter inom ekonomi som är redo att utvecklas och erbjuda sin expertis till småföretagare.

Som konsult hos Studac får du möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken genom att lösa utmanande redovisningsfrågor, hantera bokföring och samla in information för att ge ekonomiska och företagsrättsliga lösningar. Du kan även bistå med företagsdeklarationer, bokslut och årsredovisningar i en mängd olika branscher.

Det gör ingenting om du inte är expert ännu – vi hjälper dig! Hos oss får du handledning av mer seniora kollegor som bidrar till din personliga utveckling som redovisningskonsult. Vi investerar kontinuerligt i din kompetensutveckling för att du ska kunna nå din fulla potential.

Vi söker dig som:

  • Studerar ekonomi vid högskola eller universitet.
  • Har utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.
  • Motiveras av varierande arbetsuppgifter, parallella projekt och högt tempo.
  • Är självgående, ansvarsfull och ambitiös.
  • Har en känsla för service och en genuin passion för företagande.

Arbetet är på deltid och kan utföras på distans från valfri plats. Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ditt CV och personliga brev till hej@studac.se och ta första steget mot din nya karriär som studentkonsult på Studac!

VÅRA STUDENTKONSULTER

Studac erbjuder kostnadseffektiva redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vår tjänst utförs av studenter som studerar ekonomi eller redovisning och som har fått träning och handledning från erfarna redovisningskonsulter. Vårt team av studenter har en stark passion för ekonomi och redovisning, och vi ser det som en ära att få hjälpa små och medelstora företag att nå sina mål tillsammans med oss.

No1 fredrik

”Att jobba som studentkonsult på Studac har varit en fantastisk och berikande upplevelse för mig. Studac har verkligen skapat en plattform där vi som studenter kan få handledning och hjälp från mer seniora redovisningskonsulter, samtidigt som vi får bra meriter på våra CV’n. De bryr sig verkligen om vårt välbefinnande och vår utveckling, vilket gör att jag känner mig trygg och motiverad i mitt arbete. Jag ser fram emot att fortsätta växa och lära mig genom mina uppdrag med Studac!”

Bild Linnea Kossmann hemsida

”Det bästa med att arbeta på uppdrag av Studac är att jag får vara en del av kundernas tillväxt och se dem uppnå sina mål. Det är en otroligt givande känsla som motiverar mig till att fortsätta göra mitt bästa som studentkonsult.

Det är roligt att få applicera det man studerat på riktiga case – jag rekommenderar starkt Studac till alla studenter som vill få praktisk erfarenhet och ett starkare CV.”

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster eller för att begära en offert!

Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Studac och våra tjänster.

Karriär

Är du student och vill veta mer om att bli konsult hos Studac?

  • Få branschtips & nyheter inom ekonomi & företagsledning
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

I samarbete med

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.