Hjälp med löpande bokföring | Prisvärd digital bokföringsbyrå

Bokföringsbyrå

Redovisningstjänster

Våra studenter kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring till fakturahantering. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter dina önskemål och behov.

Löpande bokföring

Letar du efter en pålitlig och prisvärd lösning för att hantera din löpande bokföring? Då är vår tjänst perfekt för dig! Vi samarbetar med skickliga studentkonsulter från hela Sverige som är experter på området. Dessutom har vi ett gediget nätverk av studenter som hjälper varandra att ständigt kvalitetssäkrar varandras arbeten.

Vi använder oss av Bokio, en modern och intuitiv plattform för ekonomihantering. Där kan du enkelt se över din ekonomi med smarta sammanfattningar och rapporter.

Med Studac Premium så granskas bokföringen dessutom av en auktoriserad revisor för extra trygghet och kvalitetssäkring.

Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din löpande bokföring.

Bokslut, deklaration och årsredovisning

Vi samarbetar med skickliga och pålitliga studenter med djup förståelse bokslutsrelaterad redovisning och kan hjälpa ditt företag med alla de viktiga stegen på vägen mot en fullständig och korrekt bokslut.

Studenterna som jobbar med bokslut har erfarenhet av att arbeta med företag av alla storlekar och branscher, så oavsett om du driver en enskild firma eller ett större företag, kan vi hjälpa dig med att säkerställa att allt är i sin ordning och klart för bokslut och deklaration.

Vi erbjuder också en rad tilläggstjänster som kan anpassas efter dina specifika behov, såsom att ta hand om momsredovisning, budgetplanering och analys av din ekonomi för att hjälpa dig att ta informerade beslut för din verksamhet. Med Studac premium får du dessutom bokslutet granskat av en auktoriserad revisor.

Vår prisvärda tjänst ger dig också möjlighet att frigöra tid och resurser som du kan fokusera på att utveckla och växa ditt företag. Så varför spendera mer pengar på dyra revisionsfirmor när du kan få samma professionella service från våra studenter till ett mer överkomligt pris!

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig kring bokslutet!

Administration

Söker ditt företag efter en pålitlig och prisvärd lösning för administration? Få hjälp av våra skickliga och ambitiösa studentkonsulter! Vår tjänst erbjuder allt från att hantera och organisera dokument, till att hjälpa med fakturering och kundkontakt.

Vi har god erfarenhet av att hantera administrationen av företag i olika branscher och storlekar. Med vår hjälp kan du frigöra tid och resurser, samtidigt som du säkerställer att allt är i ordning och på plats.

Vi erbjuder också anpassade tilläggstjänster som kan hjälpa ditt företag att växa och utvecklas, såsom att hantera sociala medier och marknadsföring. Så varför inte låta våra prisvärda studentkonsulter ta hand om din administration, så att du kan fokusera på att utveckla och växa ditt företag? Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med din företagsadministration.

Rådgivning & genomgångar

Vill du ha en genomgång av din redovisning eller rådgivning om hur du kan förbättra den till ett överkomligt pris? Vi hjälper ditt företag med en noggrann och korrekt genomgång av din redovisning.

Våra duktiga studenter har erfarenhet av att arbeta med företag av alla storlekar och branscher, så oavsett om du driver en enskild firma eller ett större företag, kan vi hjälpa dig med att säkerställa att allt är i sin ordning och ge dig konkreta råd om hur du kan förbättra din redovisning.

Vi erbjuder också en rad tilläggstjänster som kan anpassas efter dina specifika behov, såsom att ta hand om momsredovisning, budgetplanering och analys av din ekonomi för att hjälpa dig att ta informerade beslut för din verksamhet.

Vår prisvärda tjänst ger dig också möjlighet att frigöra tid och resurser som du kan fokusera på att utveckla och växa ditt företag. Så varför spendera mer pengar på dyra revisionsfirmor när du kan få samma professionella service från våra studenter till ett mer överkomligt pris?

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med en genomgång och rådgivning om din redovisning och ge dig tryggheten att din ekonomi är i goda händer.

Steg för steg

Så funkar det

Du kontaktar oss

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Vi återkopplar

Vi hittar en studentkonsult som kan hjälpa dig med dina önskemål.

Du får hjälp

Fokusera på din verksamhet medan din studentkonsult sköter resten.

Vad säger våra kunder?

Genialisk idé! Passar perfekt för oss småföretagare och levererar samma kvalité som en vanlig revisor

Petra Cavini
Vegobloggare & författare

Det är ett väldigt bra betyg!

Har rekommenderat flera bekanta tjänsten och berättat för dem hur nöjd jag är.
Josefina Fogelin – Ruckel & Rödfärg AB

Studac är en jättebra tjänst för småföretag eller frilansande företagare.

Arbetar man med många olika kunder och uppdragsgivare får man fantastisk hjälp med både fakturaadministration och överblick. Inte minst kan frilansare inom kultur och media har stor nytta av Studac
Svante Helmbaek Tirén – Kulturskribent

Har fungerat superbra!

Fantastiska studenter
Simon Wall – Travtränare & svensk mästare i trav

I highly recommend!

As an expat freelancer with an enskild firma, filing my annual and quarterly taxes was a headache. If I didn’t spend hours on the phone with Skatteverket, I was getting it wrong. I’m so grateful to Studac for their quick response time, thorough answers, and for being nice people. I highly recommend!
Jess Holl – Frilansare

I samarbete med

  • Få tips och nyheter om ekonomi och redovisning
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.