Om Studac och våra studentkonsulter - få hjälp med redovisning | Studac

Prisvärd redovisningskonsult

Om Studac

Ingen vanlig redovisningsbyrå.

Studac grundades av studenter som ville hitta ett sätt att använda sin utbildning i praktiken och på så sätt hjälpa andra. Vi märkte att många små och medelstora företag hade svårt att ha råd med traditionella redovisningstjänster, vilket ledde till att många företagare tvingades hantera sin redovisning själva – trots att de inte alltid hade rätt kunskap eller tid för det.

Som studenter i ekonomi och redovisning visste de att de kunde erbjuda en lösning på detta problem genom att erbjuda kostnadseffektiva redovisningstjänster till företag. De ville också ge studenter möjlighet att få praktisk erfarenhet och handledning från erfarna redovisningskonsulter, vilket skulle hjälpa dem att förbereda sig för sin framtida karriär samtidigt som de hjälpte andra företag men även studenter som precis tagit sig ann sina första redovisningsuppdrag.

Således skapade de Studac, där företag kan få hjälp med sin redovisning från studenter som studerar ekonomi och redovisning. Genom att använda studenter kunde de erbjuda en kostnadseffektiv lösning samtidigt som studenterna fick praktisk erfarenhet.

Studac har sedan dess vuxit lavinartat och vårt team av studenter har också utvecklats och utbildats för att säkerställa att de kan erbjuda samma höga kvalitet som traditionella redovisningsbyråer. Studac strävar efter att fortsätta utvecklas tillsammans med kunderna och samtidigt fortsätta att erbjuda kostnadseffektiva redovisningstjänster av hög kvalitet.

Studentkonsulter & hjälp med redovisning Uppsala

Studac erbjuder kostnadseffektiva redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vår tjänst utförs av studenter som studerar ekonomi eller redovisning och som har fått träning och handledning från erfarna redovisningskonsulter.

Vi erbjuder bokföring, momsredovisning, årsredovisningar, löneadministration och skattedeklarationer. Vi strävar efter att erbjuda samma kvalitativa resultat som traditionella redovisningsbyråer, men till en lägre kostnad för våra kunder.

Vårt team av studenter har en stark passion för ekonomi och redovisning, och vi ser det som en ära att få hjälpa små och medelstora företag att nå sina mål genom vår redovisningstjänst. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster eller för att begära en offert!

Passar perfekt för oss småföretagare och levererar samma kvalité som en vanlig revisor.

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Det är ett väldigt bra betyg!

Har rekommenderat flera bekanta tjänsten och berättat för dem hur nöjd jag är.
Josefina Fogelin – Ruckel & Rödfärg ABl

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Studac är en jättebra tjänst för småföretag eller frilansande företagare

Arbetar man med många olika kunder och uppdragsgivare får man fantastisk hjälp med både fakturaadministration och överblick. Inte minst kan frilansare inom kultur och media har stor nytta av Studac.
Svante Helmbaek Tirén – Kulturskribent

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Har fungerat superbra!

Fantastiska studenter
Simon Wall – Travtränare & svensk mästare i trav

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Genialisk idé!

Passar perfekt för oss småföretagare och levererar samma kvalité som en vanlig revisor
Petra Cavini – Vegobloggare & författare

  • Få branschtips & nyheter inom ekonomi & företagsledning
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

I samarbete med

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.