Hjälp med löpande bokföring | Prisvärd digital bokföringsbyrå

Bokföringsbyrå

Redovisningstjänster

Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter dina önskemål och behov.

Löpande bokföring

Att hålla koll på företagets ekonomi kan vara en stor utmaning för mindre företag. Det är därför viktigt att ha en löpande bokföring som är korrekt och uppdaterad för att hålla koll på inkomster, utgifter och eventuella skatter. Men att göra allt detta själv kan ta upp mycket tid och energi som behövs för att fokusera på företagets kärnverksamhet, speciellt om man inte besitter en gedigen baskunskap. Därför erbjuder vi att hjälpa företagare att sköta sin löpande bokföring utan att de behöver lägga ner dyrbar tid och energi på det.

Studac erbjuder prisvärd och samtidigt kvalitativ hjälp med löpande bokföring, så att du kan fokusera fullt ut på att utveckla din verksamhet och samtidigt inte ha panik över revisorns fakturor.

Vårt team av toppstudenter kan hantera allt från fakturering och leverantörsfakturor till momsredovisning och löneadministration. Vi ser till att allt är korrekt bokfört och uppdaterat, vilket ger dig en bättre överblick över ditt företags ekonomi.

NE-bilaga, årsredovisning och deklarationer

Årsbokslut

Bokslut är en nödvändighet för alla företag och utgör en sammanställning av företagets ekonomiska aktiviteter under det gångna året, vilket ger en överblick över företagets ekonomiska hälsa. För småföretagare är det särskilt viktigt att ha en noggrann och uppdaterad redovisning av företagets ekonomi för att kunna fatta beslut om framtida affärsstrategier, men även av anledningar såsom kreditvärdighet.

Bokslutet ger en översikt över företagets inkomster, kostnader, tillgångar och skulder och ger insikt i hur företaget har presterat under det senaste året. Det ger också en möjlighet att identifiera områden där företaget kan förbättra sin ekonomiska prestation och strategi. Hur ett bokslut ska utformas är tungt reglerat och det är av yttersta vikt att uppfylla lagstiftningen och de krav som ställs. Ett korrekt genomfört bokslut säkerställer att företaget följer de riktlinjer som fastställts och minskar risken för böter eller påföljder från myndigheterna.

Bokslutet kan alltså vara en strategisk kärnpunkt, men det kan också uppfattas som en börda för de som inte ser bokslutet som mer än en formalitet. Vi på Studac anpassar våra tjänster efter hur du ser på ett bokslut, oavsett om du ser det som en strategisk viktig del eller en formell nödvändighet. På så sätt erbjuder vi bland de mest effektiva och prisvärda bokslutstjänsterna som finns att hitta på marknaden.

Faktura och lönehantering

Administration

Vi erbjuder kostnadseffektiva och flexibla administrationstjänster inom löne- och fakturahantering.

Våra lönetjänster inkluderar allt från att hantera lönespecifikationer och skatter till att registrera nya anställda och rapportera till myndigheter. Vi ser till att allt är korrekt och uppdaterat i enlighet med lagar och regler, så att du kan vara säker på att din löneprocess går rätt till. 

Vi erbjuder även fakturahanteringstjänster som inkluderar allt från att skapa och skicka fakturor till att hantera betalningar och uppdatera dina räkenskaper. Vi ser till att allt är korrekt och uppdaterat, så att du kan fokusera på din verksamhet. 

Vi arbetar med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar dig och ditt företag. Oavsett om du behöver hjälp med löne- eller fakturahantering, eller båda, kan vi hjälpa dig att få kontroll över det administrativa. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur våra administrationstjänster kan hjälpa din verksamhet.

Rådgivning, kontroller och rättning

Bokföringssupport

En korrekt bokföring ger inte bara en tydlig överblick över företagets ekonomiska hälsa, en korrekt bokföring är också avgörande för att företaget ska kunna uppfylla de lagstiftningar och regler som gäller för bokföring och redovisning. Företag och enskilda personer som inte har en korrekt bokföring kan utsättas för böter eller andra påföljder från myndigheterna, vilket kan vara förödande för ett mindre verksamhet.

Det med andra ord viktigt att bokföringen blir korrekt och vi på Studac är övertygade om att alla med tiden kan sköta sin bokföring på ett korrekt sätt. Men väldigt ofta behövs hjälp på traven. Därför erbjuder vi flexibla tjänster inom bokföringsrådgivning, bokföringskontroller och rättning av tidigare bokföring. 

Vi hjälper dig att komma igång med din bokföring och ger med tiden löpande tips om hur den kan förbättras. Vi tar hänsyn till dina behov och specifika situation, så att du får en bokföringsprocess som passar dig och ditt företag.

Vi genomför även bokföringskontroller för att säkerställa att allt är korrekt och noggrant bokfört i enlighet med lagar och regler. Vi identifierar eventuella felaktigheter eller brister och ger dig förslag på åtgärder för att åtgärda problemen.

Om du har problem med tidigare bokföring hjälper vi dig att rätta till allt. Vi går igenom din befintliga bokföring och fixar till eventuella felaktigheter eller brister. 

Självklart skräddarsyr vi tjänsterna efter dina behov. Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för din verksamhet.

Steg för steg

Så funkar det

Billig bokföring Uppsala

Du kontaktar oss

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Billig bokföring Uppsala

Vi återkopplar

Vi hittar en studentkonsult som kan hjälpa dig med dina önskemål.

Billig bokföring Uppsala

Du får hjälp

Fokusera på din verksamhet medan din studentkonsult sköter resten.

Vad säger våra kunder?

Genialisk idé! Passar perfekt för oss småföretagare och levererar samma kvalité som en vanlig revisor

Petra Cavini
Vegobloggare & författare

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Det är ett väldigt bra betyg!

Har rekommenderat flera bekanta tjänsten och berättat för dem hur nöjd jag är.
Josefina Fogelin – Ruckel & Rödfärg AB

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Studac är en jättebra tjänst för småföretag eller frilansande företagare.

Arbetar man med många olika kunder och uppdragsgivare får man fantastisk hjälp med både fakturaadministration och överblick. Inte minst kan frilansare inom kultur och media har stor nytta av Studac
Svante Helmbaek Tirén – Kulturskribent

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Har fungerat superbra!

Fantastiska studenter
Simon Wall – Travtränare & svensk mästare i trav

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

I highly recommend!

As an expat freelancer with an enskild firma, filing my annual and quarterly taxes was a headache. If I didn’t spend hours on the phone with Skatteverket, I was getting it wrong. I’m so grateful to Studac for their quick response time, thorough answers, and for being nice people. I highly recommend!
Jess Holl – Frilansare

  • Få branschtips & nyheter inom ekonomi & företagsledning
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

I samarbete med

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.