Vi har ingått ett samarbete med Stort&Smått! | Studac

Vi kan idag stolt meddela att vi på Studac har ingått ett samarbete med Stort & Smått! Samarbetet är ett resultat av vår gemensamma vision: att underlätta och optimera driften för företagare, så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Från och med idag är vi Stort & Småtts redovisningspartner, och kommer att ta emot företagare som behöver hjälp med alla tänkbara problem gällande ekonomi.

Tillsammans utökar vi våra tjänster för att ge våra kunder en mer omfattande företagslösning – medan Studac fortsätter att erbjuda förstklassiga bokförings- och revisionstjänster, erbjuder Stort & Smått ett brett utbud av samarbetspartners specialiserade på främst digitala lösningar. Medan vi tillhandahåller redovisningen, erbjuder Stort & Småtts andra partners företagslösningar inom bland annat foto, webbutveckling och digital marknadsföring.

Mihailo Jovanovic, VD på Stort & Smått, säger:

Vi valde Studac som redovisningspartner eftersom att de konsekvent levererat kvalité gentemot våra kunder. Studac matchar och överträffar den standard vi och våra klienter förväntar oss. Deras digitala arbetssätt, kombinerat med ett smidigt samarbete, gör dem till en dedikerad och smidig partner.

Gemensamt för Studac och Stort & Smått är att vi är unga organisationer; både vi och Stort & Smått är studentbaserade med färska kunskaper direkt från universitetssalarna. Ett starkt kundfokus är också en tydlig likhet:

Vi delar en familjär syn på våra klienter, fokuserade på att leverera smidiga och prisvärda lösningar utan mellanhänder. Genom att effektivisera kommunikationen direkt kan våra klienter få den upplevelse de förväntar sig.

För att fira detta nya kapitel erbjuder kommer vi inom en snar framtid att erbjuda alla våra nuvarande kunder möjligheten att ta del av ett unikt erbjudande från Stort& Smått. Tack vare samarbetet  ser vi fram emot att framöver kunna erbjuda en helhetslösning för ditt företags ekonomiska och digitala behov!

Om samarbetet säger Studacs kundansvarige Mahmoud Khwaiter:

Som en organisation som drivs av studenter hör vi ofta hur uppskattat det är med ung energi. Från första mötet med Stort & Smått märkte vi att de delade vår syn på affärer. Det ska vara kundanpassat, prisvärt, och med stort fokus på service. Genom att samarbeta med Stort & Smått har vi möjligheten att slussa vidare våra lojala kunder till andra tjänster som kan vara aktuella, inte minst inom marknadsföring.

  • Få branschtips & nyheter inom ekonomi & företagsledning
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

I samarbete med

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.