Så funkar det | Studac

Anlita en studentkonsult

Så funkar det

Kostnadseffektiv & enkel rekrytering

Steg 1: Kontakta oss

När du har skickat en förfrågan till oss så hör vi av oss till dig för att gå igenom dina önskemål. Tillsammans jobbar vi fram en skräddarsydd lösning som uppfyller dina behov. Oavsett om det handlar om löpande bokföring, bokslut, eller annan ekonomisk support, så kan du lita på att du kommer paras ihop med en student som passar just dig.

Steg 2: Tilldelning av konsult

Vi ser till att du blir matchad med en kunnig och driven student med rätt kompetens för det just du efterfrågar, och ni bestämmer tillsammans hur ni lägger upp samarbetet. Den tilldelade konsulten kommer att vara din huvudsakliga kontaktperson under processen.

Steg 3: Smidigt arbetsförlopp

Studac hanterar allt det administrativa och logistiska arbetet för att underlätta så mycket som möjligt för ditt företag. Vi sköter all fakturering och eventuella avtal, för att garantera att du som företagare ska känna dig nöjd.

Steg 4: Uppföljning & kvalitetssäkring

För oss på Studac är det viktigt att leverera pålitliga och högkvalitativa tjänster. Vi ser till att du är nöjd med vår studentkonsults arbete genom regelbundna kvalitetskontroller, från början till slutet av samarbetet. Vi finns alltid tillgängliga för hantera eventuella ändringar eller ytterligare önskningar.
 1. Steg 1
 2. Steg 2
 3. Steg 3
 4. Steg 4

Ett berikande samarbete

På Studac är vi övertygade om att framgång bygger på samarbete och en ständig strävan efter bra resultat. Genom att kombinera våra studentkonsulters kunskap och erfarenheter drar vi nytta av varandras styrkor. Våra studenter har alltid tillgång till experthjälp och feedback från erfarna teammedlemmar genom kommunikationstjänsten “Slack”. Genom att främja en kultur av kunskapsdelning och kontinuerlig utveckling, garanterar vi att varje uppdrag utförs med flit och noggrannhet.

VARFÖR VÄLJA STUDAC?

 • Ung kompetens  
  Få hjälp av ambitiösa och kompetenta ekonomistudenter som målinriktat tillämpar den senaste kunskapen inom redovisning direkt från universitetet. Studac har en selektiv anställningsprocess och anställer endast studenter som uppvisat extraordinär kompetens inom såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom ekonomi.

 

 • Kostnadseffektivt
  Tack vare ett win-win koncept som både är unikt och effektivt, erbjuder Studac marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom redovisning utan att kompromissa med kvalitén. I regel sänker våra kunder som tidigare haft en traditionell redovisningsbyrå sina kostnader för bokföring och redovisning med 50%.

 

 • Engagemang och motivation
  Få hjälp av någon som har allt att vinna på att vara motiverad och engagerad i sitt arbete. De ser varje uppdrag som en möjlighet att lära sig, utvecklas och bygga sitt CV, vilket ofta resulterar i att de lägger extra tid och omsorg på att leverera högkvalitativt arbete.

Få hjälp av en student

Så funkar detSkicka förfrågan

Skicka en förfrågan via kontaktformuläret och ge oss en generell beskrivning av vad just du behöver hjälp med. Genom formuläret får vi en känsla av hur vi kan bistå på bästa möjliga sätt. Vi hittar rätt student för dig

Efter att vi har fastställt era specifika behov kommer en kvalificerad studentkonsult att tilldelas uppdraget. I vissa fall kan flera konsulter involveras i processen – detta för att garantera en service som är både effektiv och tillförlitlig.Samarbetet inleds

Vi på Studac garanterar att allt sker smidigt och enligt dina förväntningar. Vårt mål är att du ska känna dig trygg under hela samarbetet, därför håller vi en kontinuerlig dialog med dig kring hur ditt projekt framskrider.

Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Studac och våra tjänster.

Karriär

Är du student och vill veta mer om att bli konsult hos Studac?

 • Få branschtips & nyheter inom ekonomi & företagsledning
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

I samarbete med

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.