Hjälp med annonser social media | Prisvärd digital markandsföringsbyrå

Nytt sedan 2023

Marknadsföring

Vårt team består av skickliga och entusiastiska studenter som specialiserar sig inom olika områden inom marknadsföring. Vi erbjuder expertis inom SEO-optimering, annonsering på sociala medier, webbdesign, copywriting och content creation.

Sociala medier

Sociala medier har förvandlats till en av de mest kraftfulla verktygen för marknadsföring. Genom att använda sociala medier för att marknadsföra din verksamhet kan du nå ut till en bred publik, bygga varumärkesmedvetenhet och öka din försäljning.

Genom att marknadsföra på sociala medier kan du skapa en personlig och interaktiv relation med dina kunder, vilket i sin tur leder till ökad lojalitet och engagemang. Genom att skapa en närvaro på sociala medier kan du också öka din synlighet och exponering, vilket kan leda till fler leads och konverteringar.

Med sociala medier kan du även ge en tydligare bild av ditt varumärke och kommunicera dina USPar på ett effektivt sätt. Genom att använda riktade annonser kan du nå ut till rätt målgrupp och maximera din marknadsföringsbudget. Dessutom kan du med hjälp av sociala medier skapa en mer omfattande strategi genom att integrera innehållsmarknadsföring, influencer-marknadsföring och community-engagemang.

Studenterna hjälper dig med din annonsering från början till slut, men självklart erbjuder vi även skräddarsydda lösningar som passar just ert företag.

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är en av de mest effektiva och kraftfulla teknikerna för digital marknadsföring idag. Med rätt SEO-strategi kan du öka din synlighet på sökmotorer, förbättra din webbplatsprestanda och öka trafiken till din webbplats. Genom att optimera din webbplats kan du också öka din trovärdighet och förtroende hos dina potentiella kunder.

Med en väl genomtänkt SEO-strategi kan du nå ut till din målgrupp när de söker efter information relaterad till dina produkter eller tjänster. Genom att optimera dina webbsidor för relevanta sökord och fraser, kan du öka dina chanser att hamna högt upp i sökresultaten och locka till dig potentiella kunder som redan är intresserade av vad du har att erbjuda.

Dessutom kan SEO hjälpa dig att förbättra användarupplevelsen på din webbplats, genom att optimera laddningstiden, navigeringen och kvaliteten på innehållet. Detta kan bidra till att öka engagemanget och förbättra konverteringsfrekvensen, vilket i sin tur kan leda till ökad försäljning och lönsamhet för ditt företag.

Med SEO kan du också öka din närvaro på sociala medier och andra digitala plattformar genom att optimera ditt innehåll för delning och interaktion. Genom att skapa högkvalitativt innehåll som är optimerat för SEO, kan du också öka din trovärdighet och auktoritet i din bransch.

Sammantaget är SEO en av de mest effektiva och lönsamma teknikerna för digital marknadsföring. Genom att investera i en professionell SEO-strategi kan du förbättra din synlighet på sökmotorer, öka trafiken till din webbplats, förbättra din användarupplevelse och öka din försäljning. Så om du vill ta din digitala marknadsföring till nästa nivå och få mer synlighet och lönsamhet för ditt företag, bör du definitivt överväga att investera i SEO.

Hemsidor

Att ha en professionell hemsida är avgörande för alla företag idag. En högkvalitativ hemsida hjälper dig att nå ut till en bredare publik, öka din synlighet och trovärdighet, och generera fler leads och försäljning. Men att skapa en effektiv hemsida kan vara en utmaning, särskilt om du inte har teknisk kunskap eller tiden som krävs.

Det är här vi kommer in. Vi erbjuder en kostnadseffektiva webbdesigners som hjälper dig att skapa en professionell och effektiv webbplats som är anpassad efter dina specifika behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina mål och önskemål och skapar sedan en anpassad design som representerar ditt varumärke på ett sätt som är engagerande och lättförståeligt för din publik.

Vårt team består av studenter inom webbutveckling, design och IT. Vi använder de senaste verktygen och teknikerna för att skapa en responsiv och optimerad hemsida som fungerar på alla enheter och skärmstorlekar.

Vi fokuserar på att skapa en hemsida som är lätt att använda, lätt att navigera och attraktiv för dina besökare. Vi inkluderar också funktioner som sökmotoroptimering (SEO) och sociala medier-integration för att hjälpa dig att nå ut till en bredare publik och öka din synlighet på webben.

Så om du vill ha en professionell och kostnadseffektiv hemsida för ditt företag, kontakta oss! Vi hjälper dig att skapa en anpassad webbplats som representerar ditt varumärke på ett engagerande och lättförståeligt sätt, och ökar dina chanser att nå ut till en bredare publik och öka din försäljning.

Copywriting & content

Copywriting och content creation är avgörande för att lyckas med din digitala marknadsföring. En professionell och engagerande text kan göra stor skillnad i att fånga uppmärksamheten hos din målgrupp och driva försäljning. Vi erbjuder en helhetslösning för både copywriting och content creation som kan hjälpa dig att lyckas på den digitala marknaden.

Våra copywriters och content creators arbetar tillsammans för att skapa anpassat innehåll som både säljer och engagerar. Vi hjälper dig att förstå din målgrupp och ditt varumärkes personlighet, vilket gör det möjligt för oss att skapa text som representerar ditt varumärke på ett sätt som är autentiskt och effektivt.

Vi tar hand om allt från att skriva webbsidetexter och produktbeskrivningar till att producera blogginlägg, sociala medieinlägg och videor. Vi arbetar också med att skapa sökmotoroptimerat innehåll som kan hjälpa till att förbättra din synlighet på sökmotorer och öka din trafik.

Med vår helhetslösning för copywriting och content creation kan du vara säker på att du får högkvalitativt innehåll som hjälper dig att nå dina mål och öka din försäljning. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en anpassad strategi som passar dina behov och önskemål. Så om du vill ta din digitala marknadsföring till nästa nivå och få effektivt och engagerande innehåll, tveka inte att kontakta oss idag. Vi är här för att hjälpa dig att nå framgång på den digitala marknaden.

Pris

Marknadsföringskonsult

8 kr/minut

 •  
  Annonsering Facebook & Instagram
 •  
  TikTok
 •  
  SEO
 •  
  Hemsidor
 •  
  Copywriting
 •  
  Content

Skicka ett meddelande

Vi svarar så snabbt vi kan.

´
´

Steg för steg

Så funkar det

Billig bokföring Uppsala

Du kontaktar oss

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Billig bokföring Uppsala

Vi återkopplar

Vi hittar en studentkonsult som kan hjälpa dig med dina önskemål.

Billig bokföring Uppsala

Du får hjälp

Fokusera på din verksamhet medan din studentkonsult sköter resten.

Vad säger våra kunder?

Genialisk idé! Passar perfekt för oss småföretagare och levererar samma kvalité som en vanlig revisor

Petra Cavini
Vegobloggare & författare

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Det är ett väldigt bra betyg!

Har rekommenderat flera bekanta tjänsten och berättat för dem hur nöjd jag är.
Josefina Fogelin – Ruckel & Rödfärg AB

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Studac är en jättebra tjänst för småföretag eller frilansande företagare.

Arbetar man med många olika kunder och uppdragsgivare får man fantastisk hjälp med både fakturaadministration och överblick. Inte minst kan frilansare inom kultur och media har stor nytta av Studac
Svante Helmbaek Tirén – Kulturskribent

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

Har fungerat superbra!

Fantastiska studenter
Simon Wall – Travtränare & svensk mästare i trav

ekonomitjänster uppsala , redovisningstjänster uppsala

I highly recommend!

As an expat freelancer with an enskild firma, filing my annual and quarterly taxes was a headache. If I didn’t spend hours on the phone with Skatteverket, I was getting it wrong. I’m so grateful to Studac for their quick response time, thorough answers, and for being nice people. I highly recommend!
Jess Holl – Frilansare

 • Få tips och nyheter om ekonomi och redovisning
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

I samarbete med

Få prisvärd hjälp med redovisningen!

Anlita en studentkonsult.